lørdag den 19. januar 2013

Karry...

Jeg er ret glad for alt med karry. De her karrysild, som nærmere er en karrysildesalat, fik jeg første gang til en julefrokost for et par år siden

Virkelig gode karrysild:

250 g marinerede eller røde sild (et lille glas)
2 hårdkogte æg
1 lille rødløg
1 æble

Dressing:

2 spsk mayonnaise
1,5 dl ymer/kvark/fromage frais/yoghurt naturel
1 tsk dijonsennep
1 tsk olie
1 tsk karry
salt og peber

Hak rødløget fint, og æg og æble semifint. Skær sildene i bidder hvis fabrikken ikke har gjort det for dig.


Varm olien til dressingen på en pande og brænd karryen af heri, pas på det ikke brænder på. Rør dressingen sammen af karryen og resten af ingredienserne.

Rør det hele sammen. Kan spises med det samme, men smager også glimrende efter en dag i køleskab.

Knap så fotogen mad, men det smager virkelig godt



Ingen kommentarer:

Send en kommentar